Att bli glad åt en baksida.

Kommer hem efter åtta timmar på tåg (pilotstrejk. Nyss var det askmoln, nu pilotstrejk. Alltså blev det tåg.) – kommer hem och känner mig rätt seg. Sätter mig i trappen i trädgården och fastnar hos Daniel Deronda. Inget märkvärdigt, en vanlig storblommig clematis, kanske i var mans plantskola. Men i mitt tillstånd är han helt underbar. Till och med undersidan är vacker.  Nu är det svårt att gå in på kvällarna.

5 Responses to “Att bli glad åt en baksida.”

 1. 1

  Visst är den underbar, även på undersidan. Härligt att kunna glädjas åt allt (nästan) i en trädgård:)

 2. 2

  Hej!

  Vilken vacker bild. Förstår att du är förtjust.
  Nu ska jag titta runt på din blogg, första gången jag är här.

  Cilla♥

 3. 3

  Hej Pernilla!

  Vad roligt att du har startat en blogg! Älskar att se dig ‘in action’ på Trädgårdsfredag…..

  Håller helt med dig att det är svårt att gå in på kvällarna…. Det är gott att leva nu!

  Välkommen till min blogg också för lite mingel i en norrlandsträdgård……….

  PS. Jag är säkert urdålig och inte förstår riktigt, men hur kan man se kommentarerna som skrivits hos dig? När man klickar på ‘x antal comments’ så kommer endast nykommentarsrutan upp, inte de övrigas kommentarer. Känner mig inte så hemma på wordpress’ upplägg……

  Ha en bra dag – ses och hörs!
  /Charlotte

 4. 4

  Hej igen… glömde säga ang. kommentarerna… När man klickar i vänsterspalten kommer man inte heller till dem, utan endast tillbaka till inlägget och nykommentarsrutan, eller till den som lämnat kommentaren (dess blogg), ej till själva kommentaren… Men igen, det är säkert jag som inte förstår bara :-)

  /Charlotte

 5. 5

  Charlotte! Jag är inte heller någon wiz på wordpress… och hemma på min mac är det inga problem.
  Men här på jobbet är det pc – och då händer precis det som du skriver – jag kommer heller inte in på kommentarerna!
  Så nu ska jag undersöka detta! Slänger nog ut en fråga på FB,
  om jag kommer på hur jag ska formulera den…

  Tack för att du uppmärksammade mig på detta!
  hils
  P


Want to Leave a Reply?