Fiskeboden i Klagshamn. Öppet dagligen.

Ibland glömmer man bort lyxen i vardagen. Jag blev lite påmind i morse när jag tog morgonpromenaden runt udden (ja, jag trotsade onda foten!). Fiskehoddan därnere har öppet varje dag. Torsk, strömming, räkor – och på våren horngädda. Rökt horngädda, supergott.

4 Responses to “Fiskeboden i Klagshamn. Öppet dagligen.”

 1. 1
  katti

  Hej pernilla!
  som genom ett under kan jag se kommentarerna igen! jaha, du är producent! Toppen ändå, men jag saknar dig som programledare för flera program! Mer program med dig o Tarek! Tack för tipsen! Ja, jag är tidigt ute, men ibland kan det vara bra. Skulle du kunna berätta vad en producent egentligen gör? Och sedan en mer personlig fråga till dig, som inte har ett dugg med blommor att göra, ; hur glömmer man en olycklig kärlek?
  kramar katti

 2. 2

  Va roligt att du börjat blogga. Det vore roligt att se lite mer översiktsbilder ifrån din trädgård. Du får gärna berätta lite mer om vad du gillar för växter själv och hur du kombinerar dina rabatter sådant är jättekul att läsa.

  Hälsningar
  Nina

 3. 3
  Jenny

  Hej Pernilla! Jag bara älskar ditt program Trädgårdsfredag. Sitter bänkad varje fredag för att se denna mysiga trädgård. Jag vill bara tipsa dig om dessa som jag såg på nätet: http://www.bort.nu/visa_annons.php/viking_gummistovlar_seglarstovlar_7993.htm
  Hittade sidan och bokade ett par till mig med en gång. De verkar så nätta och snygga att ha en regnig sommardag! Gratis var de också :)

  Hälsningar

  Jenny

 4. 4
  peter lilja

  Hej Pernilla.Jag ville bara korrigera dig.I senaste trädgårdsfredag nämnde du att när låten avalon kom så var du ca fyra år.Men detta är fel eftersom den kom 1982.Mig veterligen är du född 1966 och var således ca sexton år gammal.Mvh,Peter Lilja


Want to Leave a Reply?