Hemma hos för Se & hör. Mja.

Kanske är jag inkonsekvent, men när Se&hör ringer och vill göra hemma hos så känns det inte så himla lockande. Jag ändrar mig. Jag är konsekvent. Jag gillar inte riktigt hemma hos, oavsett tidning. Men hemma i trädgår´n är okej. Känns inte lika privat på nåt sätt. Fast dom får skynda sig. Nu går min trädgård snart in i andra fasen och då missar dom strandirisen. Grr boom, snygg är den.

Var förresten i Stockholm idag för möte med antikexperterna. Stan vibrerade konstigt – det känns som om det är något på gång. Hmm.

One Response to “Hemma hos för Se & hör. Mja.”

  1. 1

    Tack för tipset om var man kan handla mossa, – jag ska ta mig dit redan imorgon så att jag kan piffa till min ampel.
    (För övrigt lär det nog dröja innan någon vill göra hemma-hos-reportage i MIN trädgård, hehe!)

    /Anna-Karin


Want to Leave a Reply?