Jag har en egen riddare.

Av Såfinerorden. Modig, söt och bara en anings för morgontidig.

Känner mig nästan bakis idag efter en hel dag framför teven. Daniel och Victoria. Nog för att jag i vanliga fall är lättrörd, men detta slog allt. Vilken dag! Vilket par! Vilka tal – nej, vilket tal! Prins Daniel! Om nån tvivlat på att han är rätt för Kronprinsessan så blev det nog tystare nu. Det känns som en ny tid för monarkin, ett kronprinsesspar som är tillgängliga, öppna, pratbara och kära. Och när de seglade ut i brudvalsen som om det vore Let´s Dance så jublade jag! Shit, jag hoppas åtminstone dom hade tränat – för inte kan man dansa så bara av sig själv??

8 Responses to “Jag har en egen riddare.”

 1. 1

  Jag blir faktiskt mer rörd av att läsa det du skriver… :-)

 2. 2

  Så du har också en egen riddare! Här skiftar det mellan riddare, spiderman och batman.
  Skrattade gott över ert program förra veckan då Tareq försökte ge bort libbstickan.
  Vår tyska kokerska på mitt arbete stoppar Libbsticka och Timjan i allt känns det som. Suck!

  Ha en mysig semster från programmet, jag kommer sakna er.
  Cilla♥

 3. 3

  Vad kul att hitta till din fina blogg…av en händelse som alltid. Lika go som mitt favoritprogram på fredagkvällar! ;-) Det blir bra toty utane eru ett tag, men å andra sidan en extra halvtimmes njutning i den egna lilla täppan flera månader framöver.

 4. 4

  Håller med dig vilket bröllop. Helt fantastiskt//Britt

 5. 5

  Vilken härlig blogg du har!
  Jag gillar det du skrivit i Drömhem & Trädgård och var tvungen att titta in här hos dig.
  Älskar dina fredags program, jag bara njuter.
  ha det gott

  MVH Johanna Majkvist

 6. 6
  catta

  Om man bara kunde få tillbaka en timme av sina små i denna ålder…
  Såfinerorden, underbart.
  Din blogg är en härlig förlängning av din sida i Drömhem&T.
  Ha en fin fortsättning på midsommarhelgen….

 7. 7

  And I tohught I was the sensible one. Thanks for setting me straight.

 8. 8

  It’s spokoy how clever some ppl are. Thanks!


Want to Leave a Reply?