Förlåt mig, jag har haft semester.

Har bara lullat runt hemma. Målat ett par dörrar. Tapetserat en vägg. Vattnat lite för lite.

Glad att det mesta verkar överlevt, även om jag hade hoppats på större och fetare växter. Kronärtskockan Imperial Star exempelvis. Vi kommer slåss om den enda skockan. Och myrorna, vad har dom på den att göra egentligen??

Fattar inte hur man kan förslappas så totalt!! Har knappt, jag säger knappt, orkat sätta mig vid datorn för att läsa mail, än mindre blogga. Skyller på allt – värmen, åldern, minnet, mina barn och min man.

Nu är jag tillbaka i ekorrhjulet igen. Knirk. Springer rätt sakta men det går runt. Det blir bättre fart nästa vecka.

6 Responses to “Förlåt mig, jag har haft semester.”

 1. 1

  Det är inte lätt att vara överallt:)) Huvudsaken att du kommer igång någon gång:) Det är en konst att verkligen kunna slappna av när man är ledig. Ha det gott/Monne

 2. 2

  Semester ska väl vara slött och slappt, ta dagen som den kommer utan några måsten. :)

  En skocka är ju bättre än inget. Jag testade att så förra året, tre plantor tog sig men ingen kom så långt som till att blomma.

 3. 3

  Kul att du är tillbaks. Klart man ska ha ordentligt med semester, det är man värd och inte ska man tänka på annat än att bara vara, det är semester det!!

  Hälsningar
  Nina

 4. 4

  Hej, så roligt att jag hittat hit, till en trevlig blogg. Jag är också en stor fan av ditt program, så enkelt o ändå så inspirerande!
  Kommer att titta in här ibland.

  Hälsningar lenas trädgård
  i sydöstra Blekinge, som just nu inte alls är så somrigt- kallt, ostadigt, blåsigt…känns faktiskt lite höst. Huuu!

 5. 5
  Mona Bordal

  Hej Pernilla….vill tacka dig för alla goa skratt jag fått när jag läst om ditt liv o din trädgård. Har faktiskt suttit här o skrattat för mig själv …högt o ljudligt …Du kan verkligen konsten att skriva så att du roar alla du har omkring dig…Tack för de.

 6. 6
  Göran Jansson

  Hej Pernilla.
  Jag är lite nyfiken av mig. Hur känner du Bertel Nagubo? Jag ser att du e vän med ‘honom’ på FaceBook.


Want to Leave a Reply?